Całkiem możliwe, ale cała reszta rozprawia o mentosach z colą![]()
Całkiem możliwe, ale cała reszta rozprawia o mentosach z colą![]()
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
A co w tym złego? xD
Agencja~
Dobry filmik xDDD
Temat wątku to picie, a ja zaczęłam rozmowę o piciu - coli z mentosamiPoza tym, to ile można rozmawiać o alkoholu nie zbaczając na inne tematy
? To wszystko jest powiązane
Co do filmiku zgadzam się - świetny do kwadratu![]()
Ten Zega jest o wiele lepszy.
Ale dzięx Wam.
I am Iron Man!
Has he lost his mind?
Can he see or is he blind?
Can he walk at all
Or if he moves will he fall?
Temat jest o piciu, a colę też się pijęDlatego nie wodzę problemów
![]()
Hej no... ludzie. Temat dotyczy alkoholu, to jest w domyśle "Picie... [alkoholu]". To jest jeden wielki offtop. Tu się powinno rozmawiać o rodzajach alkoholu albo problemach z nim związanych. Nie o coli z mentosami i nie o filmikach.
Kowboj mówi raz.
//No to w takim razie źle zinterpretowałem temat. Skoro nasz "kałboj forumowy" mówi, że tylko o alkoholu to tylko o alkoholu//Zeg
Co do grzańców i ogólnie takich góralskich alkoholi, to ja za tym nie przepadam :/. Góry i alkohol mi nie podchodzą. Wolałbym jakąś hiszpańską winiarnię i oczywiście lampkę tego ich musującego wina.
Pamiętam, że Cejrowski dawał kiedyś świetny przepis na jakiegoś drinka... Nie pamiętam tylko jak ten przepis brzmiał. Poszukam, może gdzieś uda mi się znaleźć.
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 02-12-08 o 17:48
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
nie? Ja mam inne zdanie. Mountans is my lifeCo do grzańców i ogólnie takich góralskich alkoholi, to ja za tym nie przepadam :/. Góry i alkohol mi nie podchodzą![]()
a tak właściwie to nie pijęna razie nie, dziękuję. Zaczekam do 18 lub do śmierci. Chyba to drugie. Jakoś skutki uboczne mi nie odpowiadają
Ostatnio edytowane przez Mazda ; 02-12-08 o 16:43
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Jakie tam skutki uboczne, jak nie chlejesz codziennie i dużo to nic się nie stanie xP
@Luk
Proszę bardzo.
Jakie piwo najbardziej lubicie?
Może będziecie sie śmiać- ale redsa jabłkowego.
Nie przepadam za gorzkimi rzeczami...
nie widzę w tym nic śmiesznegoa Reds jest w porządku
![]()
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)