Raczej nie w kosmosie, bo przecież to jest Orbitalny SPISEKWięc tytuł sugeruje, że ktoś będzie chciał coś ukartować
![]()
Raczej nie w kosmosie, bo przecież to jest Orbitalny SPISEKWięc tytuł sugeruje, że ktoś będzie chciał coś ukartować
![]()
Orbitalny Spisek- spisek na wielką skalę
tak mi się przynajmniej wydaję...
A mi kojarzy się ze spiskiem na temat orbityCzyli że niby kosmici i takie tam
![]()
Orbitalny - po pierwsze rakieta, którą odpalili (albo odpalą), po drugie - tak jak powiedział już Drago - na wielką skalę.
A co do spisku, to mam przeczucie że to spisek Mortena....
Ja sądzę że to będzie wielki powót latalerza.A poza tym odpalą rakietę która jest u Gilberta w ogródku![]()
Dziwię się, dlaczego znieśli środki bezpieczeństwa. Bo przecież w trzeciej części było:
Sorry za ewentualne pomyłki, pisane z pamięci.- (...) Tu starczy jedna iskra...
- Spokojnie, zbiorniki rakiety są puste.
Więc rakieta jeśli zostanie wystrzelona, to zapewne bedzie miała pełne zbiorniki, albo co najmniej zapełnione częściowo. A więc dlaczego będą napełnione? Jeśli tata Gilberta jest taką rozsądną i przezorną postacią, żeto trochę nie tak. Spodziewali się przecież wielu nieletnich gości.ściany celowo są w lekkiej konstrukcji, (...) energia wybuchu pójdzie na zewnątrz, a reszta domu ocaleje
Może projekt ewoluował i na przykład sprawdzali... Szczelność zbiorników?![]()
Jakoś to będzie... w każdym razie rakieta zostanie odpalona, nawet na okładce jest rysunek![]()
Mi się coś kojarzy z odkryciem nowej galaktyki, planety itp. Przez ten ... OrbitalnyA spisek to ... spisek
ktoś coś zrobił i jest
![]()
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
Raczej ta rakieta w coś trafi, coś na ziemi. Dlatego to takie ważne![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)