Patryx, "moja teoria" widzisz sam piszesz "teoria". Ona nie jest niczym potwierdzona... Każdy może mieś inną teorię.
Moje pytanie: Czy zamierza pan napisać jakąś inną książkę dla młodzieży?
Patryx, "moja teoria" widzisz sam piszesz "teoria". Ona nie jest niczym potwierdzona... Każdy może mieś inną teorię.
Moje pytanie: Czy zamierza pan napisać jakąś inną książkę dla młodzieży?
Sometimes I feel I don't want to change
And think we all have to rearrange
And now I feel there's no more losing me
Co do wcześniejszych pytań o to co Jonasz chciał powiedzieć FNiN przed śmiercią, to osobiście myślę, że p. Kosik specjalnie dał takiego rodzaju wątek , który miał pozostać tajemnicą i raczej wątpie w to, żebyśmy dowiedzieli się tego z następnych części. To chyba coś w stylu tej Pauli. Jej historia też się jakby nie wyjaśniła.
A moje pytanie to: ile jeszcze zakłada Pan napisać tomów FNiN? (może już ktoś o to pytał, ale mnie to bardzo ciekawi)
'I'm Gonna Make A Change, !!!'
Tak, kiedyś coś tam o tym wspominał. Jednak jakichkolwiek szczegółów, na razie, brak.
Z jednej strony Pan Kosik często powtarza, że będzie pisał, póki mu starczy pomysłów. Z drugiej, po targach pojawiły się pogłoski, że seria nie wyjdzie poza okres gimnazjum.
No i dobrze. Kto by chciał czytać o jakichś maturzystach? ;-P
Kosik mówił w wywiadzie z 2007 roku o tym, że zamierza napisać jeszcze jakąś książkę dla młodzieży, nie związaną z FNiN.
Moje pytanie dotyczy (oczywiście) następnej części FNiN. Wiemy już o niej co nieco, ale mnie ciekawi, czy ten klimat "strachu i grozy" będzie budowany może przez zjawiska fantastyczne i niewyjaśnione (jak w niektórych poprzednich częściach) czy też będzie to tylko sf właśnie w klimaciku horroru??
Jest tu ktoś, kto wogóle zna odpowiedzi na te pytania hehe ??
halo![]()
Ostatnio edytowane przez Dziobal ; 30-06-09 o 11:01 Powód: błędy merytoryczne
Jak sama nazwa tematu wskazuje są to pytania d Pana KosikaOn twierdzi, że czasami wchodzi na forum, więc...
![]()
W ostatnich dniach sierpnia, w ?odzi odbędzie się konwent Polcon, na którym będzie Pan Kosik.
Planujemy razem z Lukiem przeprowadzić wywiad z autorem.
W związku z tym mam prośbę, abyście pomogli nam w tworzeniu pytań do wywiadu- piszcie to o co chcecie abyśmy zapytali, oczywiście proszę o sensowne pytania...
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
Wątpię żebyśmy na to pytanie dostali odpowiedź...
Cały wywiad na pewno znajdzie się na stronie głównej.
Zamieszczone przez Rafał Kosik, Vertical
Z mojej strony 2 pytania:
- czy ma Pan zamiar wyjaśnić w 7 części parę zagadek z poprzednich tomów?
- czy FNiN spotkają się kiedyś z problemem, z którym sobie nie poradzą?
![]()
Wszystkie błędy w moich wypowiedziach są celowe. Umiem pisać i czytać
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)