Jak dla mnie Carlsberg da best <3
A co do redsa, nie powiem, ciekawy gust xP
Jak dla mnie Carlsberg da best <3
A co do redsa, nie powiem, ciekawy gust xP
Nie no, Zeg, to naprawdę był temat tylko do tego przeznaczony. Nie sam temat mówi o wszystkim. W pierwszym poście Vooyu dokładnie określił o co be
Ja wiem... Redds jak Redds. Trzeba na niego mieć smaka. Znaczy - jeśli ktoś chce się napić piwa to pije coś innego, jak ktoś chce się napić dla towarzystwa i zmoczyć usta to wybiera Redsa. I nie mam nic do tych, co go piją![]()
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
Hmm... No to ja sprostuję pewną krzywą teorię. Nie istnieje piwo bezalkoholowe. W każdym jest jakaś domieszka alkoholu. Inaczej piwo nie byłoby piwem
. Fakt faktem, że tego alkoholu w takich piwach jest super mało, ale zawsze jest.
Oj Zeg, grabisz sobie. ?amiesz regulaminZamieszczone przez Zegarmistrz
.
A, no i jeśli ktoś tu źle zinterpretował temat, to Ty. Zresztą Jasti pisała już o tym wcześniej.
//
Który punkt regulaminu niby złamałem? (chociaż przydało by się sprecyzować obrażanie kogoś i obrażanie się) Gdybyś nie wiedział, to kowboj po angielsku to cowboy, a to się czyta kałboj(lub kauboj, jak kto woli)
A, i napisałem, że JA źle zinterpretowałem temat, o tu:
A tak odnośnie regulaminu... Może warto by napisać jakiś punkt o czepianiu się?//Zeg
Ostatnio edytowane przez Zegarmistrz ; 04-12-08 o 15:49
Każdą sprawę można rozwiązać w trojaki sposób: dobrze, źle i po mojemu.
Fear leads to anger; anger leads to hate; hate leads to suffering. - Yoda
"Cudzej pizzy się nie zeżera!"
~Buka
I to równiez nie jest temat o krowach...
Tak? xD no wiec czemu w ogóle ktoś tak nazwał te 'napoje'? to bezsensu.Nie istnieje piwo bezalkoholowe. W każdym jest jakaś domieszka alkoholu. Inaczej piwo nie byłoby piwem
<brak podpisu z przyczyn ekonomicznych, społecznych, politycznych i religijnych>
No właśnie to nie jest całkiem bez sensu. Ten kto nazwał tak to "piwo", bezalkoholowe, zrobLl aby zachęcić do kupna nawet tych co nie spożywają alkoholu.
Takie drobne oszustwo.
I am Iron Man!
Has he lost his mind?
Can he see or is he blind?
Can he walk at all
Or if he moves will he fall?
Ale chyba każdy wie, że tam jest alkohol. Ale jakoś 0,5% czy coś koło tego. Bezalkoholowe zdaje się jest Karmi - całkiem smaczne, ale naprawdę nie smakuje jak piwo.
"Bar Najlepsze Żeberka Hargi w pobliżu portu prawdopodobnie nie zalicza się do najlepszych lokali miasta. Obsługuje klientów, którzy preferują ilość nad jakość i rozbijają stoły, jeśli jej nie dostaną. Nie szukają potraw wyszukanych czy egzotycznych, ale wolą dania konwencjonalne, jak embriony ptaków nielotów, mielone organy w powłoce jelit, plastry ciała świń czy bulwy bylin przypalane w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze określa się je jako jajka, kiełbasę, bekon i frytki."
No wiecie?Karmi jest naprawdę smaczne.
'Za dużo myśli.'
mnie karmi już baaardzo dawno przestało smakować a co do reszty to nie mam zdania
Właściwie to karmi miałam ze dwa-trzy razy w życiu w ustach, więc znawcą nie jestem, ale mi smakowałoAczkolwiek miało w smaku mało wspólnego z piwem (może i dobrze?
)
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)